5 PLEKKEN VOOR DEZE MAAND OPEN

gratis online MASTERCLASS - Donderdag 7 maart 19:30

Ontdek hoe je jouw bedrijf 100% zelfsturend maakt!

CLAIM JOUW GRATIS PLEK

BEPERKT AANTAL PLEKKEN | VOL=VOL

Dit kan jij bereiken door middel van het de gratis masterclass...

Verbeteren van jouw bedrijfsprestaties met real-time inzichten.

verhoog je efficiëntie door alle bedrijfsprocessen centraal te beheren.

Minimaliseren van stress en het verhogen je productiviteit met gestroomlijnd management van maximaal maximaal 15 minuten per dag!

Optimaliseren van je besluitvorming met heldere en uitgebreide data-analyses

Ieder moment van de dag inzicht in wat er gebeurt binnen jouw organisatie!

CLAIM JOUW GRATIS PLEK

Wil jij precies ontdekken hoe het company command center voor jou kan werken?

Tijdens de masterclass nemen we je stap voor stap mee in dit systeem om dit ook voor jou en jouw bedrijf te realiseren, met behulp van praktische tips en concrete voorbeelden. Daarnaast organiseren we aan het einde een waardevolle Q&A-sessie, waarin je al je vragen kunt stellen om meteen aan de slag te gaan.

CLAIM JOUW GRATIS PLEK

Bekijk hieronder de impact van het Company Command Center op de Lotgenoten Podcast

CLAIM JOUW GRATIS PLEK

Veelgestelde Vragen

De masterclass op donderdag 7 maart zal live worden gehouden. Er zullen geen opnames beschikbaar zijn. Zorg er dus voor dat je om 19:20 aanwezig bent via de link in je e-mail, zodat je er helemaal klaar voor bent als we om 19:30 starten!

In deze live masterclass ga ik je in-depth meenemen in wat het Company Command Center is en hoe het werkt. Aan het einde van de masterclass doen we een uitgebreide Q&A waarin jij al je vragen aan mij persoonlijk kan stellen.

De masterclass is om 19.30 op 7 Maart. Het is een online masterclass, je krijgt de link in de mail nadat je je hebt aangemeld.

Alles wat we bespreken in de masterclass op 7 Maart is relevant voor je als je in totaal met 3 mensen of meer werkt. Op het moment dat je meer dan 100 medewerkers hebt zal je niet genoeg hebben aan de informatie in deze masterclass. Neem dan contact op voor een persoonlijk consult.

Claim nu je plek voor de gratis masterclass en ontdek hoe je met het Company Command Center jouw bedrijf transformeert in een zelfsturende organisatie.

CLAIM JOUW GRATIS PLEK

Stormson is op geen enkele manier verbonden met Meta Platforms, Inc. of gelieerd aan Meta Platforms, Inc. Deze website is niet gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met Meta Platforms, Inc. in enige vorm. Meta Platforms, Inc. is een geregistreerd handelsmerk van Meta Platforms, Inc.

© 2024 Stormson Inc. Alle rechten voorbehouden.