Ontdek hoe je met minder stress en meer vrijheid kunt ondernemen.

Verbeteren van jouw bedrijfsprestaties met real-time inzichten.

Verhogen van je efficiëntie door alle bedrijfsprocessen centraal te beheren.

Minimaliseren van stress en het verhogen je productiviteit met gestroomlijnd management van maximaal 15 minuten per dag!

Optimaliseren van je besluitvorming met heldere en uitgebreide data-analyses

✅ Ieder moment van de dag inzicht in wat er gebeurt binnen jouw organisatie!

O.A. Bekend van:

Dit is waarom organisaties
voor Størmson Consultancy kiezen:

Effectief
Management

Stuur teams van 5-500 man aan met maar 15 minuten management per dag.

Data-Driven
Growth

Groei effectiever en behaal doelstellingen sneller op basis van keiharde data.

Centraal
Overzicht

Krijg in 1 oogopslag volledig inzicht in alle onderdelen van de organisatie.

Bewezen
Systemen

Wij hebben met meer dan 300 organisaties uit 50 industriën gewerkt.

Waar wij ambitieuze
founders & managers
mee helpen

Veel bedrijven lopen vast omdat er weinig overzicht is, het team geen duidelijke richting heeft en er geen actuele data is om weloverwogen keuzes te maken.

Misgelopen Omzet

Inefficiënties in processen en de uitvoering ervan zorgen voor een enorme hoeveelheid misgelopen omzet

Slechte Strategische Besluiten

Sub-optimale business intelligence leidt tot slechte strategische besluitvorming, waarbij keuzes worden gemaakt op basis van gevoel

Vastgelopen Organisatie

Vertragingen, fouten of inefficiënties worden te laat opgemerkt, waardoor meerdere onderdelen van de organisatie vastlopen

Lage Output & Hoge Roulatie

Een gedemotiveerd team zorgt voor een lagere output en een hogere roulatie op posities binnen de organisatie

Geen Tijd Voor Eigen Workload

Omdat managers constant bezig zijn aan het team bijsturen en brandjes blussen, komen ze niet toe aan hun eigen workload

Een efficiënte en zelfsturende
organisatie in drie stappen

Ontketen de potentie van jouw bedrijf met onze drie stappen naar succes.

STAP 1: ANALYSE

dar stormson business coach

In deze cruciale eerste stap leggen we de focus op een diepgaande analyse van jouw organisatie. Als Stormson nemen we het voortouw bij het identificeren van sterktes en zwaktes, terwijl jij, als ondernemer, de volledige controle behoudt.

STAP 2: EXECUTIE

dar stormson consultant

In de tweede fase ondersteunen we de efficiënte ontwikkeling van een strategie. De bijbehorende gedetailleerde roadmap wijst de weg naar jouw doelstellingen. Hierbij staat zelfsturing centraal: jij en je team zijn actief betrokken bij de implementatie van deze strategie, met het Company Command Center als jouw operationele basis.

STAP 3: SCHALEN

stormson business coaching

Bij de derde stap, gericht op groei, komt het Company Command Center volledig tot zijn recht. Jij hebt continu inzicht en behoudt de regie over de schaalbaarheid van je organisatie, waarbij je zelf processen optimaliseert en business intelligence benut.

Wat klanten
over Stormson zeggen

Jaro

Lotgenoten Podcast

Martijn

Focus Belastingadvies

Ole

Boljonairs

Het proces waarmee
wij bedrijven efficiënter
helpen opschalen

1. Bedrijfsanalyse

Aan de hand van bewezen methodes en strategiёn zetten wij afdelingen en organisaties uiteen.


Zo worden alle processen,  workload en data helder

2. Heldere Roadmap

Op basis van de bedrijfsanalyse bepalen we een heldere strategie om deze doelstellingen te behalen.

Hierbij laten we iedereen in het team verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen milestones

3. Proces Optimalisatie

Organisaties vallen of staan bij hun processen, workflows en hoe hun team ze uitvoeren.

Wij helpen om de volledige organisatie en de processen helder uiteen te zetten, om ze vervolgens te optimaliseren waar mogelijk

4. Effectief Management

Effectief leiderschap vergroot de output van een organisatie en maakt teams zelfsturender.

Dit realiseren we door werknemers ownership te laten nemen en dagelijks verantwoordelijk af te laten leggen voor hun eigen doelstellingen

5. Business Intelligence

Actuele data is waardevolle feedback die jou constant vertelt of je de juiste koers vaart en of je moet bijsturen.

Door relevante data voor iedereen inzichtelijk te maken, gaat de hele organisatie met 100% zekerheid recht op jullie doelen af

6. Volledig Overzicht

Tot slot brengen we al deze losse onderdelen samen in 1 overzichtelijke (online) omgeving – Het Company Command Center.

Zo heb je continu inzicht in hoe de organisatie presteert, wat de output van het team is en waar iedereen op dit moment mee bezig is

Wat klanten
over ons zeggen

gideon veolia klant stormson
Gideon
Veolia

Directe verandering!
Hey, ik ben vestigingsdirecteur van Veolia Nederland en jarenlang heb ik problemen gehad met het zelfsturend maken van de organisaties in NL. Totdat ik het Company Command Center van Dar ontdekte. Alleen al door het proces te doorlopen merkte wij direct verandering in onze vestigingen. De workshop dagen zijn erg intens maar ik zou elke ondernemer die meer controle wilt over zijn bedrijf, meer input van zijn medewerkers en meetbare netto winst verhoging wilt dit 100% aanraden.

robin servicepoint klant stormson
Robin
Service Point

Wij hebben onze bedrijfsprestaties gemaximaliseerd!
Dankzij Dar hebben we onze strategie en de uitvoer hiervan verfijnt en iedereens impact op onze bedrijfsprestaties gemaximaliseerd. Wij hebben vanaf dag een ons hele bedrijf erbij betrokken. En eerlijk gezegd waren wij stom verbaasd van de input van iedereen uit onze organisatie. Waar wij voorheen erg veel middenmanagement bemoeienis nodig leken te hebben zijn onze teams nu zelfstandiger, effectiever en hebben wij stukken minder overhead.

jorn peakclub klant stormson
Jorn
Peakclub

Ik gun dit iedereen!
We hebben in een korte tijd zo veel bereikt met de nieuwe structuur. Het is echt ongelofelijk hoeveel last er van je schouders valt als je mensen op de juiste manier kan aansturen. Ik gun dit iedereen!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze consultants en dan kijken we samen hoe we jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen brengen

Mijn lessen als ondernemer kwamen niet goedkoop

Je maakt als ondernemer altijd fouten en als je wilt overleven zal je er van moeten leren. Het nadeel als ondernemer is dat je zelf het leergeld moet betalen. Dus het feit dat je genoeg fouten mág maken is een zegen.

Veelgestelde vragen

Het CCC is een online omgeving waar jouw bedrijfsprocessen in gemodelleerd staan. Je kunt hier van groot tot klein bijhouden wat er gaande is in jouw bedrijf. Dit houdt in dat je op het hoogste niveau jouw meerjarenplan met alles daaronder van strategie tot je dagelijkse prioriteiten kunt handhaven. Dit is heel eenvoudig in te vullen en kost weinig tijd om bij te houden. Je hebt hier geen steile leercurve en iedereen kan het makkelijk begrijpen en inkomen omdat het zo overzichtelijk is.

Elke samenwerking en presentatie staat op zich zelf. Je krijgt hier alle kennis mee om in jouw situatie verder te kunnen. Dar is natuurlijk altijd bereikbaar en beschikbaar om jou verder te helpen als je tegen nieuwe problemen aan loopt. Ook als je meer gespecialiseerde vragen hebt over bijvoorbeeld marketing of jouw businessmodel. Naast Dar zijn er ook experts op het gebied van het Company Command Center om jou altijd te helpen. Als je graag meer snelheid wil hebben met het implementeren van het Company Command Center dan kun je In-House implementatiedagen kopen. Deze worden door Dar of een expert gegeven.

De samenwerkingen zijn echt ingesteld om jou mee te laten maken hoe Dar succesvol zijn bedrijven runt en hoe jij dit ook moet doen. Het is dus vooral veel werken aan jouw eigen bedrijf met de kennis die je tijdens de workshops en presentaties te horen krijgt.

Wij zijn gespecialiseerd in coaching en het Company Command Center. We ondersteunen zowel grote bedrijven met 100+ medewerkers als kleine ondernemers die hun bedrijf willen starten of uitbreiden.

Benieuwd wat Stormson Consulting voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze consultants en dan kijken we samen hoe we jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen brengen