Ondernemers Coach Dar Stormson - #1 in Scale Up!

Ondernemerscoach | Dar Stormson – #1 in Scale Up!

Mijn naam is Dar Stormson, nummer 1 ondernemerscoach voor scale-ups! Ben jij CEO van een goedlopende business met 25-100 collega’s en wil je graag 10 miljoen aan omzet gaan verdienen? Dan ben JIJ degene tot wie ik mij graag richt. Dankzij mijn ondernemerscoaching traject leer ik jou precies welke stappen je moet zetten op weg naar nog meer succes. Zo creëer je een organisatie die 100% zelfstandig en transparant is. Meer weten? Lees dan verder, want als ondernemerscoach vertel ik je er graag alles over.

Wat is een ondernemerscoach?

Een ondernemerscoach is iemand die ondernemers vooruit helpt. Het is een persoonlijke coach die ook wel een businesscoach of businessmentor genoemd wordt. Coaching van ondernemers is heel belangrijk, altijd. Zelfs als je al een super succesvol bedrijf hebt! Als mens ben je namelijk nooit uitgeleerd en er zijn altijd processen die je kunt verbeteren. Bovendien heb je vaak blinde vlekken die alleen een ander zichtbaar kan maken voor je. Ook daarom is het hebben van een ondernemerscoach ontzettend waardevol. De zzp’er, businesseigenaar, CEO en ieder ander die zichzelf en zijn/haar bedrijf serieus neemt, doet er goed aan om zich hierin te laten coachen.

Wat denk je, heb jij een ondernemerscoach nodig?
Voel jij nu direct weerstand opkomen bij het idee een ondernemerscoach in te schakelen? Of lijkt het je juist wel interessant? In beide gevallen is ondernemerscoaching iets voor jou. En zeker wanneer je je herkent in de volgende punten.

Wil jij…

✅ Meer helderheid en focus?

✅ Hulp bij besluitvorming, vooral wanneer het om grote/belangrijke onderwerpen gaat die je nog niet goed begrijpt?

✅ Jezelf persoonlijk verder ontwikkelen en blijven groeien als mens?

✅ De mensen in je organisatie productiever en efficiënter laten werken – en hier zelf ook beter in worden?

✅ De bedrijfsprestaties en jouw prestaties als manager verbeteren?

✅ Een luisterend oor hebben en onafhankelijke feedback krijgen van iemand die weet waar hij over praat?

✅ Toegang krijgen tot een waardevol netwerk?

✅ Een stok achter de deur hebben en af en toe een schop onder je achterste krijgen?

Dan is het eigenlijk wel duidelijk: jij hebt een ondernemers coach nodig! Eén die ook dient als jouw personal coach en iemand die je helpt bij je persoonlijke programmering: een NLP coach, kun je ook wel zeggen.

Of denk je het allemaal alleen te kunnen?

Toch is een ondernemerscoach niet voor iedereen geschikt. Denk jij bijvoorbeeld dat je het in je eentje beter kunt? Dan hou ik je absoluut niet tegen. Wil je wel graag hulp, maar ben je niet van plan om jezelf voldoende in te zetten? Heb je onrealistische verwachtingen en denk je dat een ondernemerscoach alles voor je gaat regelen? Of heb je niet genoeg motivatie of budget om er echt voor te gaan? Dan bespaar ik je de tijd en moeite en wens ik je veel succes. In dat geval is een ondernemerscoach namelijk niets voor jou…

Hoe kies je de juiste ondernemerscoach?

Misschien wil jij het allemaal wél heel graag, maar weet je niet hoe je de juiste ondernemers coach kunt vinden. Gelukkig voor jou, zijn er een aantal criteria die je erbij kunt houden. Ondernemerscoaching is namelijk lang niet hetzelfde bij elke coach. Denk allereerst goed na over of je een startende ondernemer coach zoekt, een persoonlijk coach of dat je vooral ondernemerscoaching wilt voor een al bestaand en goedlopend bedrijf.

Verder kun je kijken naar:

 • De reputatie van een ondernemerscoach en de social proof die je over hem/haar kunt vinden;
 • Hoe de communicatiestijl van zo iemand is en of je die prettig vindt;
 • Wat de specifieke expertises zijn of wat het grootste kennisgebied is van diegene;
 • Hoeveel een ondernemerscoach vraagt voor een traject;
 • Of er sprake is van voldoende, aantoonbare ervaring en/of een relevante opleiding;
 • Of er een klik is tussen jou en de ondernemerscoach, anders wordt het samenwerken namelijk erg lastig.

Vragen die je kunt stellen

Ben je benieuwd naar hoe een bepaalde ondernemerscoach jou kan helpen? Of wil je meer weten over zijn of haar achtergrond? Dan kun je natuurlijk gewoon contact opnemen en je vragen stellen. Voorbeelden van vragen die je een beter beeld geven van hoe iemand te werk gaat, zijn de volgende:

 1. Waarom zou ik jou als ondernemerscoach inschakelen?
 2. Wat is jouw ervaring op dit gebied?
 3. Heb je reviews/ervaringen van eerdere klanten die ik mag inzien?
 4. In hoeveel tijd denk je mij te kunnen helpen naar het doel dat ik voor ogen heb?
 5. Wat verwacht je precies van mij tijdens dit proces?
 6. En wat kan ik van jou als ondernemerscoach verwachten?
 7. Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
 8. Wat loop ik mis als ik niet instap in jouw traject?


Over mij: ondernemerscoach Dar Stormson

Ik ben Dar Stormson en ik heb sinds mijn 16e al diverse bedrijven opgericht. Dat kan natuurlijk iedereen wel zeggen. Ik heb die bedrijven echter ook opgeschaald en uiteindelijk met veel winst verkocht. Verder heb ik wereldwijd verschillende bedrijven geholpen om ook succesvoller te worden en hun grote doelen te behalen. Ondernemers coachen is wat ik het liefste doe, want met ondernemerscoaching kan ik mensen helpen om alles uit zichzelf én hun bedrijf te halen. Zo ben ik niet alleen een ondernemer coach/businesscoach, maar ook een persoonlijke coach.

Wil je met mij in zee gaan? Mijn coaching ondernemers trajecten zijn opgedeeld in vier soorten:

 • Level 1 is voor startende ondernemers die tot maximaal €10.000 per maand verdienen. Deze ondernemers zijn nog druk bezig met het vinden van hun marketfit.
 • In Level 2 zitten ondernemers die al even bezig zijn, eventueel een team tot 6 personen hebben en maximaal €10.000 per maand verdienen aan omzet. Ondernemers aan het hoofd van een level twee organisatie hebben hun businessmodel gevalideerd en moeten nu hun organisatie op orde krijgen. Als kip zonder kop rondrennen is een veelvoorkomend symptoom van level 2.
 • In Level 3 zitten bedrijfseigenaren die serieus zijn, een team van 6-25 medewerkers om zich heen hebben en €10.000 tot €100.000 per maand verdienen. Zij willen het liefst opschalen maar zitten zelf te veel in de organisatie om dat voor elkaar te krijgen.
 • In Level 4 zitten CEO’s en DGA’s die willen opschalen, een groot team hebben en €100.000 tot €1.000.000 per maand willen gaan omzetten. Hier moet de organisatie op kleinere schaal weer inzichtelijk worden voor de ondernemers aan de top anders is sturing onmogelijk.

Als online business coach kan ik op elk level ondersteunen, inspireren, waardevolle adviezen en feedback geven. Ga je met mij aan de slag? Dan ga je gegarandeerd groeien!

Gegarandeerd groeien? Welke garantie heb ik dan?

Ik zeg gegarandeerd groeien, want ik bied je letterlijk garantie op succes. Plan je een kennismakingsgesprek met mij in en heb je daar niets aan gehad na afloop? Dan krijg je direct een dinerbon van mij t.w.v. €50. Stap je in een van mijn trajecten of plan je een consult met mij en ontvang je niet minstens 10 keer de waarde die je hebt betaald? Dan krijg je meteen je geïnvesteerde bedrag terug. Dat beloof ik je!

Veelvoorkomende twijfels? Ik neem ze graag weg!

Heeft de garantie hierboven jou nog niet over de streep getrokken? Dan ben ik heel benieuwd naar welke twijfels jij nog hebt. Dit hoor ik graag in een persoonlijk gesprek van je, maar misschien kan ik alvast twijfels wegnemen door nog wat dingen toe te lichten.

Is het wel noodzakelijk?

Ondernemers vragen zich vaak af of het echt noodzakelijk is om een ondernemerscoach in te schakelen. Mijn antwoord? Ja! Als je wilt blijven ontwikkelen als persoon en als ondernemer, heb je anderen nodig. In je eentje ben je misschien snel, maar samen kom je veel verder.

Hoelang duurt het?

Ben je benieuwd hoelang ondernemerscoaching zal voor jou duren? In principe duurt een traject zo lang als je wilt. Je kunt de sessies die je koopt in twee weken inplannen of elke maand één. Als jouw ondernemers coach sta ik voor je klaar en help ik je waar nodig, of dat nu voor een korte periode is of voor de lange termijn.

Hoeveel sessies zijn er?

Wil je weten hoeveel sessies er zullen zijn? Dat hangt een beetje af van hoeveel hulp en begeleiding jij wilt. We verkopen pakketten van zeven sessies. Bij coaching startende ondernemers moet er bijvoorbeeld veel meer besproken en geregeld worden. Als coach voor startende ondernemers zal ik daarom vaker sessies inplannen. Maar als personal coach voor ondernemers die al veel verder zijn, is 1 sessie per maand vaak al voldoende.

Kan ik alles bespreken?

Als jouw business coach help ik jou met al je vragen en problemen op zakelijk gebied. Geen vraag is te gek, dus wees vooral open naar mij toe. Ik breng graag samen al jouw wensen, vragen, twijfels en doelen in kaart. Dan kan ik je namelijk het beste adviseren en begeleiden. En hoe beter dat gaat, des te sneller jij succes boekt als persoon en als ondernemer!

Welke resultaten kan ik verwachten?

Afhankelijk van jouw wensen met je bedrijf, maken we al gauw duidelijk waar we naar zullen streven. Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat jij je doelen behaalt, als jij daarvoor ook alles geeft. Ik ben jouw business coach en tegelijkertijd jouw mental coach, maar je moet het wel echt zelf doen. Zoals ik al even vertelde, zal ik je in elk geval 10x zoveel waarde bieden als de investering die je voor het traject doet.

Laten we eens kennismaken!

Wil jij iets anders weten of heb je andere twijfels? Ik coach ondernemers al jarenlang en met veel succes, dus ik weet zeker dat ik jou ook kan helpen. Ondernemers coachen is natuurlijk elke keer anders, maar dankzij mijn ervaring en kennis help ik iedereen vooruit. Op mijn website vind je verschillende reviews en voorbeelden, waarin je leest hoe ik andere ondernemers en hun bedrijven naar de top heb geholpen.

Ben je benieuwd of ik de geschikte ondernemer coach of business mentor voor jou zal zijn? Laten we dat ontdekken in een gratis kennismakingsgesprek! Dan kom jij nog meer over mij te weten, kun je al je vragen aan mij stellen én kan ik alvast ontdekken wie jij bent en wat je wilt bereiken.

Klik op de rode knop op mijn website om een gratis call met mij in te plannen (Level 3 of 4) voor ondernemerscoaching. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Meest gestelde vragen over een ondernemerscoach

Is het helemaal helder voor je wat een ondernemerscoach doet? Of wil je er meer over weten? Ook als je benieuwd bent naar hoe ik, Dar Stormson, jou precies kan helpen, kun je de meest gestelde vragen hieronder doorlezen. Je kunt natuurlijk ook gewoon in actie komen en een gratis kennismaking met mij inplannen. Dan bespreken we direct al jouw vragen en twijfels, zodat je meer helderheid hebt. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Wat doet een ondernemerscoach zoal?

 • Een ondernemerscoach, coach ondernemer, coaching ondernemer, coach voor ondernemers, of hoe je het ook wil noemen, heeft vaak verschillende kwaliteiten. Zo kan hij of zij specifieke coaching voor ondernemers aanbieden, zoals een marketing en sales ondernemerscoach dat doet. Of er kan een alomvattend en compleet traject worden aangeboden, waarbij hulp is op verschillende gebieden. Dit is afhankelijk van de ondernemerscoach die jij kiest.

Waarom zou ik kiezen voor een ondernemerscoach?

 • Waarom je voor een ondernemerscoach kiest, is omdat je vooruit wilt. Of je nu een coach startende ondernemers zoekt of een die vergevorderde ondernemers kan helpen; een coach helpt je verder. Het is daarom een hele waardevolle en slimme investering om te doen. Een coach startende ondernemer of gevorderde ondernemer heeft kennis en ervaring die jij als ondernemer waarschijnlijk niet hebt. Jij bent vast heel goed in jouw professie, maar een ondernemerscoach is heel goed in het ondernemen zelf. Veel ondernemers kunnen daar wel hulp bij gebruiken. 

Waarom Dar Stormson als ondernemerscoach kiezen?

 • Waarom je per se mij als ondernemerscoach zou kiezen, is heel simpel. Ik heb de ervaring en de kennis, maar ook de energie en het enthousiasme wat je in een coach nodig hebt! Ik ben actief als ondernemerscoach voor vrouwen en mannen, op alle niveaus van een organisatie. Ik coach zelfstandig ondernemers net zo graag als CEO’s van internationale bedrijven. Wat voor mij telt, is dat wij een klik hebben en dat ik je kan helpen. Het is vervolgens aan jou om mijn adviezen en tips in de praktijk toe te passen en je targets veel gemakkelijker en sneller te behalen!

Wat is het gemiddelde ondernemerscoach tarief?

 • Het gemiddelde ondernemerscoach tarief is lastig te bepalen, want coaching zelfstandig ondernemers kan op allerlei niveaus. Toch is een ondernemerscoach KvK-gebonden en heeft hij of zij de plicht om ook belastingen af te dragen en zelf de juiste verzekeringen af te sluiten. Tel daar de opgedane kennis en ervaring bij op die iemand heeft en vooral de waarde die een coach daardoor aan ondernemers kan bieden, en je komt al snel op een bedrag van een paar duizend euro uit. Toch is dit een hele waardevolle investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. In elk geval wel wanneer je bij mij (Dar) in het traject stapt!

Hoelang duurt een ondernemerscoach traject?

Gemiddeld gezien duurt een ondernemerscoach traject een paar maanden. De meeste trajecten zijn erop gericht om een ondernemer 3, 6 of 12 maanden te ondersteunen. Het hangt ook af van jouw eigen behoeften. Misschien wil jij gewoon een paar maanden begeleiding en adviezen ontvangen, maar wil je daarna weer zelfstandig door. Of heb je juist behoefte aan een vaste sparringpartner die je continu kunt benaderen als dat nodig blijkt te zijn? Spreek met jouw favoriete ondernemerscoach af wat je wensen hierin zijn. Dan kan er gekeken worden naar hoe dit in de praktijk ingevuld kan worden, mits daar de ruimte en flexibiliteit voor is, natuurlijk.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze consultants en dan kijken we samen hoe we jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen brengen