Business Coach Eindhoven Dar Stormson - #1 in Scale Up!

Business Coach Eindhoven | Dar Stormson – #1 in Scale Up!

De beste business coach in Eindhoven vinden, lijkt misschien een onmogelijke zoektocht. Gelukkig voor jou ben je op deze website terecht gekomen. En dat betekent dat je bent waar je moet zijn! Alle bescheidenheid achterwege latend, weet ik namelijk zeker dat ik jouw bedrijf naar het volgende level (en de levels daarna) kan tillen. Als business coach met jaren aan ervaring en kennis in the pocket, heb ik het namelijk mijn missie gemaakt om bedrijven te helpen opschalen met Stormson Consultancy. Het gevolg? Ondernemers genieten veel meer, groeien veel sneller én behalen (bedrijfs)doelen effectiever en efficiënter. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Lees maar mee.

News flash: je kunt niet alles alleen

Veel ondernemers denken alles zelf te moeten doen. Sterker nog: zij denken het zelf allemaal beter te weten en sneller te kunnen. Ja, in je eentje ben je misschien sneller. Maar samen kom je verder, is waar ik in geloof. Ik vind het daarom geweldig om ondernemers te mogen helpen tijdens dit avontuur en zowel hun ondernemerscoach als personal coach te mogen zijn. Een buitenstaander – met de juiste kennis en ervaring – ziet vaak dingen die jij zelf niet ziet. De blinde vlekken, noemen we die. En door je ook van die eigenschappen, handelingen (of wat ze dan ook voor jou mogen zijn) bewust te worden, ga je echt vlammen.

Wat doet een business coach?

Dat elke ondernemer een business coach nodig heeft, mag dus wel duidelijk zijn. Sterker nog: elke coach heeft ook weer een eigen coach. En zo worden we allemaal geholpen (en soms een beetje gestuurd) door iemand die het nog net iets beter weet. Ben jij er klaar voor om serieuze stappen te zetten met je onderneming? Dan is een ondernemerscoach Eindhoven of business coach Eindhoven wat je daarvoor nodig hebt. Zodra je de coach vindt waarmee jij een goede klik voelt, dan zal je merken hoe alles in een stroomversnelling raakt. Business coaching Eindhoven is daarmee hét middel om je bedrijf echt te laten groeien en dat serieuze omzetdoel te behalen.

Voordelen van business coaching Eindhoven

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan vertel ik je graag alles over de voordelen van business coaching in Eindhoven.

Dankzij een business coach Eindhoven (of waar dan ook in NL of ter wereld), krijg je meer helderheid en overzicht;

 • Je kunt je beter focussen wanneer iemand met meer kennis/ervaring de weg voor je vrijmaakt;
 • Zo hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden, wat je tijd bespaart;
 • Het scheelt ook energie en geld als je de veel gemaakte fouten kunt overslaan;
 • Met de juiste tips van een business coach Eindhoven ga je veel sneller;
 • Je hebt altijd iemand in de buurt die je om raad kunt vragen;
 • De ondernemersreis wordt zo minder eenzaam;
 • Je investeert hiermee niet alleen in je bedrijf, maar ook in jezelf als persoon;
 • Als jij jezelf onbewust in de weg zit, kan een business coach of NLP coach je daar bewust van maken.

Is een business coach Eindhoven ook iets voor jou?

Je vraagt je inmiddels vast af of het ook iets voor jou zou zijn, zo’n business coach Eindhoven in de arm nemen. Mijn advies (gebaseerd op mijn eigen ervaring en op die van mijn klanten) is dat echt iedereen er baat bij heeft om gecoacht te worden. Dus ook jij.

 • Ben jij een startende ondernemer en wil je het direct goed aanpakken?
 • Ben je al even aan het ondernemen, maar wil je sneller gaan?
 • Loop je vast in het ondernemen en zie je niet wat je verkeerd doet?
 • Heb je een succesvol bedrijf, maar wil je hulp bij dat grote omzetdoel?
 • Lukt het je niet goed om aan een steeds groter wordend team/bedrijf leiding te geven?
 • Of loopt jouw bedrijf al ontzettend goed, maar wil je graag automatiseren en zelf een stapje terug kunnen doen?

Voor al deze ondernemers is een ondernemerscoach of business coach Nederland een aanrader. Samen kom je namelijk écht verder, dus laat je helpen door iemand die weet hoe het spel werkt. Dat is zo waardevol.

Wanneer schakel je een business coach Eindhoven in?

Een business coach in Eindhoven – of waar je dan ook woont – schakel je het liefst direct in. Je kunt het eerst zelf proberen, zoals veel ondernemers doen. Maar daarmee verdoe je eigenlijk je tijd en energie en vaak ook je geld. Investeer jij echter direct (of anders zo snel mogelijk alsnog) in een goede business coach? Dan maak je sprongen, ga je veel sneller én verspil je die kostbare dingen niet. Door een business coach in de arm te nemen, zal je zien dat alles je veel beter afgaat. En wanneer iets niet goed verloopt, vind je er sneller een oplossing voor. Dat komt doordat je het avontuur samen aangaat!

Dar Stormson: beste business coach Eindhoven

Wie nu de beste business coach in Eindhoven en omstreken is? Dat ben ik, Dar Stormson! Ik durf dat over mezelf te zeggen, omdat mijn business coaching trajecten heel succesvol zijn. En de ondernemers die ik op deze manier help, zijn laaiend enthousiast.

“Wij wisten voorheen niet goed wat we aan het doen waren. Tijdens de workshop van Dar konden wij echter binnen 6 maanden onze omzet verviervoudigen! Ik focus nu volop op mijn bedrijf en ben ontzettend blij dat ik dit traject heb gevolgd. Ik weet nu precies waar ik aan moet werken, kan mijn team beter aansturen, alles verloopt gewoon beter nu. Het is echt een gamechanger en ik raad het iedereen aan!” vertelt Teun van Maitre Media.

Alex van Logic Locks vertelt: “We waren ambitieus, maar wisten niet echt wat we deden. We hadden vooral een grote passie, maar je moet natuurlijk ook een bedrijf runnen. Dankzij Dar Stormson snappen we nu hoe dit werkt en begrijpen we elk aspect van ons bedrijf op een heldere manier. Ook de communicatie binnen het team gaat nu beter en we krijgen er waardevolle feedback voor terug. Er zijn bijvoorbeeld minder misverstanden en onze jaarcijfers zijn heel hoog geworden. Medewerkers kunnen nu zelfs remote werken, omdat de structuur binnen het bedrijf zo goed is.”

Word ik jouw ondernemerscoach Eindhoven?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen? Daar ga ik graag met je over in gesprek. Weet wel dat ik niet de business mentor of mental coach voor elke ondernemer zal zijn. Ik werk alleen met mensen die écht gemotiveerd zijn om ervoor te gaan, die bereid zijn om hier energie en tijd in te steken én die serieus durven te investeren. Jij wilt voor dat grote doel gaan, maar dan moet je ook begrijpen dat daar een serieuze investering tegenover staat.

De beste ondernemerscoach Eindhoven is nu eenmaal niet gratis in te schakelen. En veel coaches die wel hele lage tarieven hanteren, geloven niet eens volledig in zichzelf. Of zij hebben de ervaring en kennis nog niet die nodig is om jouw bedrijf naar de top te helpen. De vraag is daarom of je het de kosten waard vindt, want het risico daarbij is dat je er helemaal niets aan zal hebben.

Mijn motto is: als je het doet, doe het dan goed. Als je serieus bent over de toekomst van je bedrijf, je omzetdoel en je team, dan wil je iemand die daar net zo serieus over meedenkt met je. Als business coach sta ik echt te springen om jou hierbij te mogen helpen. Mijn handen branden om samen met jou heel gericht problemen aan te pakken en kansen te benutten. Dus als jij er helemaal voor wilt gaan, dan doe ik dat ook!

Twijfel je nog?

Misschien heb je op dit moment nog vragen over het volgen van business coaching Eindhoven. Dat kan ik begrijpen hoor, het is vast een spannende stap. Weet wel dat jij altijd in control blijft over jouw bedrijf. Het is en blijft jouw organisatie, ik help je alleen vanaf de zijlijn om je doelen sneller en beter te bereiken. Als business mentor heb ik namelijk een adviserende rol, maar jij bepaalt nog altijd zelf of je naar dat advies luistert.

Om erachter te komen of een business coach in Eindhoven ook iets voor jou is, kun je het beste met diegene in gesprek gaan. Of dat nu met mij of met iemand anders is; je moet een klik voelen. Is die klik er niet, dan kun je een succesvolle en fijne samenwerking wel vergeten. Ook de reviews vertellen veel over hoe een business coach Eindhoven het doet. Zijn klanten tevreden over het werk dat geleverd wordt? Of zijn er geen reviews en ervaringen te vinden? In dat laatste geval kan het een risicovolle investering worden, omdat je niet goed weet of je waar voor je geld krijgt.

Andere twijfels over een business coaching traject?

Er kunnen natuurlijk meer twijfels (en dus drempels) zijn, waardoor jij je nog niet laat coachen. Twijfel je misschien niet aan de gekozen business coach Eindhoven, maar juist aan jezelf? Omdat je je afvraagt of je er wel klaar voor bent? Weet je niet hoe je alles uit zo’n traject kunt halen of ben je bang dat jouw bedrijf daar niet voor in aanmerking komt?

In dat geval kan ik alleen maar zeggen: ga in gesprek en deel je onzekerheden of twijfels. De beste business coach Eindhoven zal daar begrip voor hebben en precies de juiste dingen kunnen zeggen om jou gerust te stellen. En kan diegene dat niet? Dan moet je naar je gevoel luisteren en de samenwerking afslaan. Uiteindelijk draait het erom dat jij je er goed bij voelt, anders kan een coach niet de sturing geven die jij en je bedrijf nodig hebben.

Bij mijn trajecten is in elk geval alles bespreekbaar. Ik help je graag op de vlakken waar dat nodig blijkt te zijn. En als ik je met een heel specifiek onderwerp eventueel niet persoonlijk kan helpen, dan heb ik een enorm netwerk. Daarin zit dan vast de persoon die wél antwoord weet op jouw prangende vraag. Daarom kan ik je verzekeren dat het hoe dan ook goed komt en dat dit traject jou enorm veel zal opleveren!

Ik bied je deze garantie…

Sterker nog: ik durf je de garantie te geven dat het goed komt. Zo overtuigd ben ik van mezelf en van het feit dat ik ondernemers echt kan helpen om succesvol op te schalen en kansen te benutten. En lukt dat niet, dan verlies jij niets. Niet tijdens het gratis coaching gesprek, maar ook niet tijdens het traject zelf.

Ben je wel enthousiast en stap je in? Dan garandeer ik je dat jij 10x de waarde ontvangt die je voor het traject betaalt. Is dat niet zo, dan krijg je je geld gewoon terug. Mijn doel is namelijk niet om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar om zoveel mogelijk mensen oprecht te helpen. En als mij dat niet lukt, dan neem ik mijn verlies en betaal ik de trajectkosten terug. Zo eenvoudig is het in mijn ogen. En ik ben een man van mijn woord.

Laten we kennismaken (helemaal vrijblijvend en gratis)!

Nu ben je toch wel nieuwsgierig, hé? Logisch, want je hebt helemaal niets te verliezen als je met mij in zee gaat. Behalve de oude situatie van je bedrijf, maar daar wilde je sowieso van af, toch?  En als je denkt aan wat er daarbij allemaal te winnen valt, dan kan je haast niet om een kennismaking heen.

Om te ontdekken of ik de beste ondernemerscoach in Eindhoven ben voor jou, stel ik voor dat je een gratis webinar van mij volgt. Hier kun je live meekrijgen wat ik te bieden hen en kun je merken of wij een klik kunnen zijn.

De eerste stap naar het inschakelen van de beste online business coach, heb je dan al gezet. Wat daarna volgt is voor jou misschien nog even spannend, maar het zal absoluut de moeite waard zijn. Dat verzeker ik je!

Meest gestelde vragen over een business coach Eindhoven

Heb je nog vragen over een ondernemerscoach Eindhoven inschakelen? Of wil je weten waarom Dar Stormson de beste business coach Eindhoven is? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Lees ze rustig door en neem vooral contact op als er nog onduidelijkheden zijn – of als je klaar bent om te knallen met je onderneming, natuurlijk!

Waarom zou ik een business coach in Eindhoven zoeken?

Een business coach in Eindhoven zoeken is vooral handig als je daar in de buurt woont. Ten minste, als je graag face-to-face samenwerkt. Vind je online sparren ook prima, dan maakt het natuurlijk niet uit in welke plaats je woont of werkzaam bent. Ik, Dar Stormson, werk graag met ondernemers door het hele land. Zo ben ik de beste business coach Eindhoven, maar ook van andere steden. In een gratis coaching gesprek leg ik je graag uit waarom én zullen we bespreken hoe ik jou kan helpen om je (bedrijfs)doelen sneller te bereiken.

Is business coaching Eindhoven ook op locatie mogelijk?

Business coaching Eindhoven is bij mij – Dar Stormson – ook op locatie mogelijk. Sterker nog: ik ben mij meer gaan focussen op groeps business coaching Eindhoven. Zo kan ik meer ondernemers tegelijkertijd helpen en nog meer waarde bieden. Zoals het jouw missie is om van je bedrijf een (nog groter) succes te maken, zo is het mijn missie om jou daar zo goed mogelijk bij te helpen. Of dat nu online of op locatie is, dat maakt in principe niets uit.

Wat kost een ondernemerscoach Eindhoven?

Wat een ondernemerscoach in Eindhoven gemiddeld kost, hangt af van iemands ervaring en expertise. Je vindt de tarieven vaak op de website van een ondernemerscoach, maar je kunt ook even contact opnemen om ernaar te vragen. Veel coaches gaan graag eerst met je in gesprek. Zo kunnen jullie ontdekken of er een klik is en kan jouw doel/plan besproken worden. Zodra duidelijk is wat er moet gebeuren en hoelang en uitgebreid een business coaching traject daarvoor moet worden, kan er een geschikte prijs worden vastgesteld. Plan gerust een gratis coaching gesprek met mij (Dar Stormson) in als je meer wilt weten over hoe ik te werk ga!

Waarom is Dar Stormson de beste business coach Eindhoven?

Waarom ik – Dar Stormson – de beste business coach in Eindhoven ben? Ik durf wel te stellen dat ik dankzij al mijn ervaring en kennis echt heel waardevol ben als business coach voor jouw bedrijf. Ik heb zowel eigen bedrijven opgeschaald als die van talloze ondernemers. Je hoeft mij natuurlijk niet op mijn woord te geloven. Laat je inspireren door de reviews op mijn website of (nog beter) boek een gratis coaching gesprek met mij. Dan kunnen we precies vaststellen wat jij nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Ik ben er in elk geval klaar voor!

Waarvan is Dar Stormson bekend?

Waarvan ik – Dar Stormson – bekend ben, is voornamelijk van YouTube. Daar deel ik allerlei video’s over het ondernemen en opschalen van bedrijven. Je ziet daar al heel goed hoeveel passie ik voor mijn vak heb. Ik kan je ook vertellen dat dit heel aanstekelijk werkt, dus zodra wij gaan samenwerken kan jij meeliften op mijn energie. Het resultaat is dat je sneller, enthousiaster én effectiever stappen gaat zetten om van jouw bedrijf een (nog groter) succes te maken. Laten we even kennismaken met elkaar. Plan simpelweg een gratis coaching gesprek met mij in, zodat we elkaar leren kennen en kunnen ontdekken of we een klik hebben.

Waar vind ik Dar Stormson op social media?

Je kunt mij, Dar Stormson, inderdaad op social media vinden. Ik heb een YouTube account waarop ik veel interessante video’s deel over het ondernemen. Daarnaast Daar vertel ik bijvoorbeeld over hoe ik van €0 op zak uiteindelijk miljonair werd op mijn 30e. Wil je graag een miljoenenbedrijf starten als beginner? Ook dan moet je mijn YouTube account @dar_stormson eens bekijken. Verder ben ik actief op Instagram @darstormson en ben ik regelmatig te horen in podcastshows.

Hoe weet ik of Dar Stormson de beste business coach voor mij is?

Hoe je erachter komt of ik – Dar Stormson – ook voor jou de beste business coach zal zijn, is natuurlijk een gokje. Maar ik neem al je zorgen en twijfels weg door een gratis live webinar aan te bieden. Hierin kun je vrijblijvend kennismaken en ontdekken of er een klik is. Is die klik er en besluit je met mij in zee te gaan? Dan help ik jou ongetwijfeld naar de top. Ik garandeer je dat je 10x meer waarde ontvangt dan wat je voor mijn business coaching traject investeert. Het enige wat jij hoeft te doen, is een gratis webinar in te plannen en al je energie en motivatie bij elkaar te rapen. Dan weet ik zeker dat we samen mooie dingen gaan bereiken!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze consultants en dan kijken we samen hoe we jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen brengen