Business Coach Dar Stormson - #1 in Scale Up!

Business Coach | Dar Stormson – #1 in Scale Up!

Een business coach is een waardevolle investering. Niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Business coaching is er namelijk op gericht om jou vooruit te helpen en je bedrijf sneller te laten groeien. Maar omdat er zoveel business coaches zijn, zien we soms door de bomen het bos niet meer. Mijn naam is Dar Stormson en ik ben nummer 1 business coach in het opschalen van bedrijven! Denk jij ‘ik zoek een business coach’? Dan nodig ik je uit om verder te lezen, want ik heb interessante dingen te vertellen!

 

Samen kom je verder

Coaching voor bedrijven wordt steeds populairder. Het lijkt wel alsof iedereen ineens inziet hoe waardevol het is om iemand met veel kennis van ondernemen mee te laten kijken. Vooral zelfstandig ondernemers lopen vroeg of laat tegen het probleem aan dat zij zelf niet verder komen of ergens niet uit komen. Een ervaren business coach kan dan de oplossing bieden. 

Het maakt overigens niet uit wat voor beroep je uitoefent. Zelfs als jij een coach bent kun je deze hulp inschakelen. Een business coach voor coaches, is dan wat je zoekt. Maar je kunt ook een business coach mkb of zzp inschakelen. Het is hoe dan ook een goed idee, want samen kom je verder!

 

Wat is een business coach?

Wat is een business coach dan precies? Het is iemand die veel kennis en ervaring heeft in het ondernemen. Veel zzp’ers besluiten te gaan ondernemen, om van hun hobby hun beroep te maken. Zij willen doen waar zij goed in zijn, maar hebben met het ondernemen zelf geen ervaring. Business coaching is dan ideaal. 

Wat doet een business coach bijvoorbeeld? Jou helpen met alle aspecten van het ondernemen. Daarnaast kan zo’n coach je helpen om bepaalde blinde vlekken zichtbaar te maken, zodat jij jezelf niet meer in de weg zit. En hij of zij kan je een enorme boost in je zelfvertrouwen geven. Daar heb je niet alleen in je bedrijf veel aan, maar ook in je privéleven. Heb je juist vragen over boekhouden, sales of wil je hulp bij het perfect maken van je aanbod? Een business coach is de ideale hulp op al die vlakken!

 

Business coach gezocht? Dit zijn de voordelen!

Business coaching levert super veel voordelen op. Als je eenmaal op de hoogte bent, kan je vast niet wachten om met zo iemand in zee te gaan. Ik vertel je daarom graag welke voordelen dat zoal zijn.

✅ Een business coach biedt helderheid en helpt je focussen;

✅ Je krijgt de beste business coach tips op elk gewenst moment;

✅ Zo iemand denkt met je mee en geeft advies bij belangrijke besluiten;

✅ Het is een goede investering voor je bedrijf én persoonlijke ontwikkeling;

✅ Je leert efficiënter en productiever werken;

✅ Daardoor zullen je (bedrijfs)prestaties verbeteren;

✅ Het is iemand met een luisterend oor en die onafhankelijke feedback geeft;

✅ Je krijgt ook toegang tot het netwerk van een business coach;

✅ Hij of zij kan je een duwtje in de rug geven wanneer jij jezelf in de weg zit.

 

Wanneer is een business coach handig?

Wanneer een business coach handig is? Dat antwoord is simpel: altijd. Niemand is namelijk perfect, ook jij niet. Dus er zijn altijd momenten waarop je de hulp van een onafhankelijke business coach zzp kunt gebruiken. Wist je dat zelfs business coaches weer een coach hebben? Het is echt voor iedereen een slimme investering, omdat het zoveel meer oplevert dan dat het kost!

 

En wanneer juist niet?

Toch zijn er situaties waarin zakelijk coaching misschien toch niets voor jou is. Een voorbeeld is wanneer je niet genoeg motivatie hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Een bedrijfs coach zal het werk namelijk niet voor jou doen. Je moet zelf in actie komen. Heb je daar niet voldoende motivatie of inzet voor? Dan is het gedoemd te mislukken. 

Ook wanneer je onrealistische verwachtingen van bedrijfscoaching hebt, wordt het waarschijnlijk niets. Ben je bovendien niet bereid om realistische business coach kosten te betalen, dan raad ik het je ook af om ermee te starten.

 

Business coach trajecten

Nu vraag je je vast af hoe het werken met business coaches verloopt. Allereerst is dat per business coach verschillend. Geef je daarom op voor de coach business die én het specifieke traject dat jou aanspreekt. Daarin lees je wat je te wachten staat, zodat je weet wat er zoal gaat gebeuren. 

Over het algemeen werken coaches business wel met een stappenplan. Dat begint met een intake- of kennismakingsgesprek, waarna jouw situatie in kaart wordt gebracht en je plannen en doelen worden besproken. Tijdens verschillende coaching sessies wordt er getimmerd aan de weg er naartoe, waarbij je steeds feedback en adviezen krijgt. Ook is er ruimte om te evalueren, zodat je zeker weet dat je de goede richting op gaat. Vervolgens komen de resultaten vanzelf.

 

De juiste business coach kiezen: zo doe je dat!

Niet elke business coach is geschikt voor elke ondernemer. Er moet natuurlijk wel een goede klik zijn, zodat het leuk wordt om een traject bij iemand te volgen. Lijkt iemand je helemaal niet aardig of professioneel? Dan doe je jezelf geen plezier door met diegene in zee te gaan. Kijk ook naar de reputatie van een coach en of er voldoende social proof (bewijslast) is, bijvoorbeeld in de vorm van reviews en ervaringen van klanten. 

En hoe communiceert diegene? Is dat op een manier die jij prettig vindt? Zo niet, dan wordt het business coaching traject waarschijnlijk geen leuke periode, maar een lastige of zelfs vervelende. En dat wil je natuurlijk niet hebben! Ook zijn de aantoonbare ervaring en opleiding(en) van een business coach van belang, net zoals de specifieke expertise en kennis. Kan de coach die jij voor ogen hebt jou gericht helpen met jouw vragen en probleemstukken?

 

Ik, Dar Stormson, kan jou helpen!

Ik, Dar Stormson, kan dat waarschijnlijk wel! Als business coach heb ik namelijk jaren ervaring met het ondersteunen en opschalen van bedrijven over de hele wereld. Ik heb zelf ook verschillende bedrijven opgericht, succesvol gemaakt en vervolgens verkocht. Ik coach businesses dus al heel lang én met resultaat.

Kies je voor mijn bedrijfscoaching, dan kun je kiezen uit 4 trajecten. Als jouw bedrijfs coach, doe ik natuurlijk waar jij behoefte aan hebt en baat bij hebt. Ben jij een zzp’er en wil je nog beginnen met een eigen bedrijf? Kies dan voor level 1. Ben je al even bezig en wil je graag opschalen, zodat je €10.000 per maand kunt verdienen? Dan is level 2 geschikt voor jou. Wil je je bestaande bedrijf succesvoller maken en richting die €100.000 omzet per maand gaan? Kies dan voor level 3. En als je al flink aan het groeien bent, een miljoen aan omzet per maand verdient en nu verder wilt opschalen, is level 4 ideaal voor jou.

Op mijn website lees je meer over de resultaten die andere ondernemers hebben behaald en kun je de verschillende trajecten bekijken!

 

Twijfel je nog?

Bij het inschakelen van een business coach voor ondernemers, kan je verschillende vragen en twijfels hebben. Misschien vind je het lastig om de juiste coach voor bedrijven te vinden. Mijn tip: ga in gesprek! Dan ontdek je snel genoeg of er een klik is. Is dat niet het geval, dan weet je dat direct en kun je verder zoeken. Zo bespaar je veel tijd.

Weet je niet of coaching van je bedrijf de gewenste resultaten zal opleveren? Lees dan business coach reviews van mensen die jou voor gingen. Coach je bedrijf alleen door iemand die mooie resultaten heeft neergezet en die weet waar hij of zij over praat. Is dat niet het geval, dan kan het zijn dat je spijt krijgt. En dat is zonde, want zo’n traject is vaak wel een serieuze investering. 

Of ben je juist wat onzeker over jezelf? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je het meeste uit het proces kunt halen? Dat doe je vooral door actief mee te doen, goed te luisteren en al je vragen te stellen. Wees open en eerlijk, want dan kan ik (of een andere coach) jou het beste helpen. En klopt iets voor je gevoel toch niet helemaal? Spreek dat dan uit, want dan kunnen we daar iets aan veranderen.

Als je benieuwd bent of er ook onderwerpen zijn die misschien niet besproken kunnen worden tijdens de coaching, dan kun je dat ook gewoon vragen. Bij mijn trajecten is alles bespreekbaar, want ik help je graag waar dat nodig blijkt. Kan ik je met een heel specifiek misschien niet zelf helpen, dan kan ik je in contact brengen met mensen die daar wel veel verstand van en kennis over hebben. Het komt hoe dan ook goed!

 

Deze garantie kan ik je bieden

Mijn coaching business is serieus, dus ik bied graag serieuze garantie aan klanten. Dat begint al bij de kennismaking. Plan een gratis webinar om er achter te komen wat ik voor je kan bieden.

Maak je gebruik van een van mijn business coach online training trajecten? En ontvang je niet minstens 10x de waarde die je ervoor betaalt? Dan krijg je je geld terug van mij. Ik wil namelijk alleen mensen 100% enthousiast maken en hen oprecht helpen. Is dat niet het geval, dan neem ik mijn verlies en betaal ik de kosten voor de coaching van je online business terug.

Laten we vrijblijvend kennismaken!

Sta je open voor een gratis business coach consult met mij? Ik beloof je dat het de moeite waard is om even online kennis te maken met elkaar. Dan weten we direct wat we aan elkaar hebben en of er een goede samenwerking tussen ons kan ontstaan!

Ik kan jou op alle vlakken van het ondernemen helpen, bijstaan en je waardevolle adviezen geven. Ik heb immers al verschillende bedrijven naar de top geholpen. Jouw bedrijf kan de volgende zijn, maar dan moet je daarvoor wel in actie komen. Het is heel simpel: boek een gratis call met mij en dan kunnen we van start gaan!

Meest gestelde vragen over een business coach

Zijn er nog vragen onbeantwoord gebleven? Kijk dan hieronder even of jouw vraag er tussen staat. Is dat niet het geval, dan hoor ik graag van je. Ik neem je twijfels weg en beantwoord je vragen graag in een gratis kennismakingsgesprek!

Wat doet een business coach zoal?

Wat een business coach voor ondernemers zoal doet, is hen vooruit helpen. Een business coach voor startende ondernemers helpt echt van A tot Z, terwijl een business coach voor vrouwen juist meer specifieke problemen helpt op te lossen waar vrouwelijke ondernemers mee kampen. Het doel van een business coach is in elk geval om te adviseren, ondersteunen, onafhankelijke feedback te geven en waardevolle tips te delen. En dan vooral op de gebieden waar jij dat het meeste nodig hebt.

Wat is business coaching?

Business coaching is de hulp van een business coach aan een ondernemer. Vaak is dit een dienst die in trajectvorm wordt afgenomen of die uit losse consults of coaching sessies bestaat. Dankzij business coaching kan een ondernemer veel gerichter ondernemer, sneller doelen behalen en ook veel succesvoller worden dan wanneer hij of zij alleen opereert. Daarom is business coaching een ontzettend waardevolle investering voor elke ondernemer.

Waarom zou ik kiezen voor een business coach?

Waarom je zou kiezen voor een business coach, company coach of zakelijk coach, is omdat je wilt groeien. Met je bedrijf, maar ook als persoon. En hoewel je in je eentje best snel vooruit kunt gaan, kom je samen nog veel verder. Iemand die jou onafhankelijk advies geeft, weet waar hij over praat (dankzij zijn kennis en ervaring) en die niet bang is om jou de waarheid te vertellen, is heel waardevol voor je bedrijf. Dankzij zo iemand kun je veel sneller groeien en zal je je doelen nog sneller behalen. Ongeacht hoe groot die doelen zijn!

Waarom Dar Stormson als business coach kiezen?

Waarom je mij, Dar Stormsom, als business coach zou kiezen, vertel ik je graag. Ik ben heel ervaren met en kundig in het opschalen van verschillende bedrijven. Als zakelijke coach help ik bedrijven om te groeien en succesvoller te worden, ongeacht de huidige situatie en/of grootte ervan. Start-up coaching en scale-up coaching doe ik met heel veel passie en plezier, omdat ik weet hoeveel ondernemers eraan zullen hebben. 

Waarvan kan ik Dar Stormson kennen?

Misschien ken je mij wel als business coach van YouTube, waar ik allerlei video’s deel over het ondernemen. Daar kun je ook al zien hoe gepassioneerd ik ben over mijn vakgebied. Die passie en dat enthousiasme draag ik ook graag over op jou. Laten we even kennismaken door een gratis coaching call te plannen. Ik weet zeker dat ik je veel waarde kan bieden en dat je je tijd goed zal besteden!

Wat kost een business coach gemiddeld?

Wat een business coach gemiddeld kost, hangt af van iemands ervaring, kennis en expertise. Op business coach websites lees je daar vaak meer over. Toch is een business coach prijs niet altijd direct zichtbaar op een business coach website. Veel coaches gaan graag eerst met je in gesprek. Zo kunnen jullie eerst ontdekken of er een klik is en kunnen jullie het plan bespreken. Als jullie beide voelen dat een samenwerking een goede, volgende stap is, worden de kosten daarvan bespreekbaar gemaakt.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze consultants en dan kijken we samen hoe we jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen brengen