Business Mentor Dar Stormson - #1 in Scale Up!

Business Mentor | Dar Stormson – #1 in Scale Up!

Samen kom je verder; dat geldt op vrijwel alle vlakken in het leven. Ook in het ondernemen. Wist je dat je met een business mentor of ondernemerscoach samen flinke stappen kunt zetten? En dat een investering zoals deze, zichzelf dubbel en dwars terugverdient? Als je de juiste business mentor inschakelt, dan levert je dat veel meer op dan dat het je kost. Mijn naam is Dar Stormson en ik ben nummer 1 in het opschalen van start-ups. Lees je mee om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen?

Je hoeft niet alles alleen te doen

Veel ondernemers lopen er vroeg of laat tegenaan, dat zij er zelf niet helemaal uitkomen. Je bent waarschijnlijk gaan ondernemen om van je passie je beroep te maken, niet per se om met marketing, sales, boekhouding en dat soort zaken bezig te zijn. Toch hoort dat er wel bij als ondernemer. Het goede nieuws is dat je het echt niet allemaal alleen hoeft te doen, ook niet als zzp’er. Door een goede business mentor in te schakelen (for mentoring your business – zoals men in het Engels zo mooi zegt), krijg jij je zaakjes op orde, zonder dat het je extra moeite kost. Doe je namelijk zaken met de juiste coach, dan komt je bedrijf in een stroomversnelling en krijg je niet alleen plezier in je werk, maar ook in het ondernemen.

Wat is een business mentor?

Maar wat is een business mentor precies? Een business mentor, mentoring business, business coach of ondernemerscoach is simpelweg iemand die een ondernemer met verschillende zaken helpt. Zie zo iemand als een extra paar ogen, oren en handen; iemand op wie je kunt terugvallen als je het zelf even niet meer weet. Iemand die advies en tips geeft en met je meedenkt over oplossingen voor problemen.

Een business mentor heeft vooral verstand van het ondernemen zelf. Je kunt zo iemand van alles vragen en als het nodig is springt hij of zij bij, als je dat wilt. Naast coachen op ondernemersvlak, coacht een business mentor jou ook als persoon. Zo kan hij of zij helpen bij je persoonlijke groei en ontwikkeling als ondernemer én als mens.

Nu is niet elke business mentor hetzelfde; er bestaan verschillende mentoren met verschillende specialisaties. Het ligt er dus vooral aan waar jij ondersteuning nodig hebt, wie je daarvoor kiest. Wil je vooral op strategisch niveau hulp? Kies dan een strategische coach. Liever iemand die je helpt met financiën of met sales en marketing? Dan kies je een financiële coach of een sales en marketing coach. Andere coaches zijn time management coaches, personal branding coaches, leiderschapscoaches, enzovoort.

Waarom is een business mentor aan te raden?

Waarom je een business mentor of mentoring business goed kunt gebruiken in je bedrijf? Daar zijn echt tal van redenen voor. Hieronder vind je de belangrijkste op een rij.

✅ Een business mentor of personal coach is er voor je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en als mens;

✅ Je krijgt meer helderheid en focus, doordat iemand van een afstandje meekijkt en advies geeft;

✅ Je kunt er efficiënter en productiever door werken, omdat je alles helder krijgt;

✅ Door de juiste hulp en waardevol advies, kun je beter besluiten nemen;

✅ Je hebt een luisterend oor wanneer je daar behoefte aan hebt;

✅ Een business mentor geeft onafhankelijk advies en feedback;

✅ Je krijgt ook toegang tot het netwerk van je business coach of NLP coach;

✅ Dankzij deze hulp kan je bedrijf veel sneller groeien;

✅ Het is ook iemand die je pusht wanneer je zelf even niet doorzet (stok achter de deur).

 

Wanneer is het juist niets voor je?

Toch is een mentoring business niet voor iedereen geschikt. Heb je bijvoorbeeld niet genoeg motivatie om iets van je bedrijf te maken? Heb je geen budget om een business mentor in te schakelen? Of wil je er sowieso niet veel geld aan uitgeven? Dan is het niets voor je, geloof mij. Ook niet als je je niet genoeg inzet bij het krijgen van advies en feedback, of wanneer je onrealistische verwachtingen hebt van het inschakelen van zo’n coach. In dat geval kun je het beter niet doen, is mijn advies.

Hoe kies je de juiste business mentor?

Uit mijn ervaring als business mentor, weet ik dat mensen het lastig vinden om de beste business coach te kiezen. Wat als je de verkeerde keuze maakt? Vind een mentoring business of business mentor met veel kennis en ervaring. Eén die oog heeft voor jou en je bedrijf én waarmee jij een goede klik voelt. Dan zit je vrijwel altijd goed.

Enkele tips voor het maken van een goede keuze:

  • Let op de communicatiestijl van een business mentor (en kijk of er een match is met hoe jij communiceert, maar ook of jij die manier prettig vindt om naar te luisteren);
  • Doe onderzoek naar resultaten over zijn/haar reputatie en zoek social proof als bewijs voor zijn of haar kunnen;
  • Achterhaal of vraag na of een business mentor specifieke expertise of kennis heeft van waar jij naar zoekt;
  • Ontdek de achtergrond van een business mentor; heeft hij of zij aantoonbare ervaring of een relevante opleiding gevolgd om te komen waar hij of zij nu is?
  • Ga in gesprek om te ontdekken of er een klik is, want dat is heel belangrijk!

Hoe verloopt zo’n samenwerking met een business mentor?

Schakel je mij in als jouw mentor business? Dan doorlopen we verschillende stappen op weg naar succes. Allereerst doen we een intakegesprek om alles in kaart te brengen; wat zijn jouw dromen en doelen, hoe wil je je bedrijf laten groeien en wat moet er gebeuren om dat succes te bereiken?

Vervolgens gaan we hier samen aan werken door middel van verschillende coaching sessies. Natuurlijk geef ik je steeds feedback en gaan we evalueren; ik ben een mentor coach die van aanpakken houdt, dus aanpakken zullen we! Dat is soms even pittig, maar daardoor zal het business mentoring traject wel leiden tot de gewenste resultaten. En dat wil je, toch?

Wil je weten hoe we zo’n traject specifiek kunnen invullen voor jouw onderneming en wat hiervoor de kosten zijn? Dat vertel ik je graag in een kennismakingsgesprek!

Over business mentor Dar Stormson

Mijn naam is Dar Stormson en ik ben al 15 jaar ondernemer. Een paar jaar geleden verkocht ik mijn eerste miljoenenbedrijf, waarna ik ben gaan reizen en nog meer ging leren over de beste ondernemingen wereldwijd. Ik heb van dichtbij kunnen zien waarom bedrijven succesvol werden. Al die kennis bundel ik nu als business coach Nederland in mijn persoonlijke trajecten. En ik help dagelijks ondernemers in allerlei branches door hun online business coach en mental coach te zijn.

Benieuwd naar de resultaten waar ik ondernemers zoal aan heb geholpen als hun mentor business? Die vind je op mijn website!

Twijfel je nog? Hoeft niet! Boek een gratis webinar. Zo heb je niets te verliezen. Ben je wel enthousiast en gaan wij samen aan de slag? Tof! Dan ontvang jij gegarandeerd 10x de waarde die je voor je traject betaalt. Zo niet, dan krijg je je geld gewoon terug. Dat beloof ik je.

Kennismaken met Dar?

Wil jij een mentor zoeken die jou écht kan helpen met je bedrijf? Wil je duidelijk advies, goede coaching en gerichte feedback ontvangen, zodat je echt kunt groeien? Dan weet ik zeker dat je niet verder hoeft te zoeken naar andere business mentors; ik kan jou helpen!

Samen gaan we aan de slag met het succesvol maken van jouw bedrijf, van A tot Z. Geen onnodige fouten meer maken en geen energie, tijd of geld meer verspillen. Dat is namelijk echt niet nodig, als het aan mij ligt. Plan een gratis webinar en ontdek het framework dat mijn bedrijven echt waarde heeft gegeven. Namelijk het Company Command Center wat ik zelf ontwikkeld heb.

Meest gestelde vragen over een business mentor

Denk je nu ‘ik zoek een mentor, maar ik heb nog vragen’? Om de juiste business mentor Nederland te vinden, wil je misschien nog wat meer informatie ontvangen. Plan gerust een webinar in of lees de meest gestelde vragen hieronder nog even door.

Wat doet een business mentor precies?

Een business mentor helpt ondernemers bij de start of het grootmaken van hun onderneming. Het is een coach of mentor die meedenkt, meekijkt en adviezen en tips geeft. Dit is heel handig, want bij het ondernemen komt er veel op je af en je weet lang niet overal een antwoord op of oplossing voor.

Waarom moet je voor een business mentor kiezen?

Je kiest voor een business coach mentor, omdat zo iemand meer ervaring en kennis heeft in het ondernemen dan jij. Letterlijk elke ondernemer heeft baat bij een business mentor. Door een business mentor online of fysiek in te schakelen, voorkom je dat je onnodige fouten maakt. Bovendien kan je door het waardevolle advies en de onafhankelijke feedback heel snel groeien met je bedrijf.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze consultants en dan kijken we samen hoe we jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen brengen