Over Dar Stormson #1 Business Coach & Scale-Up Mentor!

Over Dar Stormson: Business Coach & Scale-Up Mentor!

Wil jij je eigen bedrijf starten, van je huidige bedrijf een scale-up maken 

of je succesvolle bedrijf zelfstandig laten draaien? Maar weet je niet waar te beginnen of kun je het niet alleen? Dit zijn precies die specialiteiten van business coach Dar Stormson. En het goede nieuws is dat hij andere ondernemers heel graag helpt!

Wie is Dar Stormson?

Business coach Dar Stormson weet precies hoe dit werkt, omdat hij het in zijn eigen bedrijven doorlopen heeft én er tal van ondernemers mee helpt. De vraag naar begeleiding of business coaching is groot en neemt alleen maar toe. Daarom springt Dar Stormson graag bij, maar ook omdat hij aan alles voelt dat dit zijn missie, zijn roeping is. Een bedrijf bouwen kan namelijk veel zorgen en zelfs slapeloze nachten brengen, tenzij je snapt hoe het ‘spel’ werkt en je concrete stappen zet naar je grootste doel!

Over het aanbod

Wil jij het dit keer goed aanpakken? En heb je behoefte aan een super pragmatische aanpak, waarbij je alle kennis die je opdoet meteen toepast? Dar Stormson en zijn team nemen je bedrijf onder handen, zodat je zo snel mogelijk je doel behaalt. Die 100% zelfstandige en snel groeiende organisatie, waardoor je écht gaat vlammen!

Wat levert mij dit concreet op?

Met Dar Stormson als business coach kan je rekenen op de juiste tips, extra zelfvertrouwen, een killer groeistrategie, bewezen frameworks en tools, maar ook op oplossingen voor (huidige en toekomstige) problemen. Wat hij je ook leert: de grootste geheimen van de snelst groeiende bedrijven én hoe je in slechts 15 minuten per dag je succesvolle organisatie draaiende houdt.

Gratis strategiegesprek inplannen!

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat is het absoluut niet! Plan een gratis webinar in met Dar Stormson en ontdek zijn waarde, kennis en enthousiasme. Laat hem je inspireren om het beter aan te pakken, veel gerichter te handelen en vooral groter te denken. Je hoeft nu nog niet te snappen ‘hoe’ dit zal gebeuren, als je er maar in gelooft dát het kan. Dar Stormson en zijn team weten namelijk precies wat er moet gebeuren om ook jouw onderneming naar het volgende level te tillen.

“Vind het wiel van succesvol ondernemen niet zelf uit. Ik ben er sinds mijn 16e al mee bezig en ik heb inmiddels meerdere ondernemers geholpen aan miljoenen meer omzet. Hoe, vraag je je af? Door 10 keer sneller te schalen dan de meeste bedrijven doen. Met mijn succesformule kan ik jouw bedrijf ook omhoog helpen!” – Dar Stormson 

Ben je er klaar voor om met Dar Stormson aan de slag te gaan? Plan nu een gratis webinar in en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze consultants en dan kijken we samen hoe we jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen brengen